Višňovský aj Sekera dnes nastúpia, hoci výluka NHL možno končí

Ľubomír Višňovský
Ľubomír Višňovský (Autor: TASR)
TASR|17. okt 2012 o 13:41

Hráčska asociácia zvažuje ponuku vedenia NHL o rozdelení zisku na polovicu. Viacero hokejistov pôsobiacich v Európe už avizovalo, že dnes nenastúpi.

BRATISLAVA. Výluka NHL možno skončí. Hráčska asociácia NHLPA predbežne odporučila hráčom pôsobiacim v Európe, aby nenastúpili do 23. októbra.

Predbežne už avizovali viacerí hokejisti, že nenastúpia. Martin Hanzal či Milan Michálek z Českých Budějovíc už napríklad avizovali, že v stredu nenastúpia. Jaromír Jágr z Kladna vyčkáva.

Slovenskí obrancovia z tímov NHL pôsobiaci v Slovane Bratislave Ľubomír Višňovský a Andrej Sekera však nastúpia v stredajšom zápase KHL proti Čerepovcu na jeho ľade. TASR to potvrdil generálny manažér Slovana Maroš Krajči v súvislosti s informáciou o možnom ukončení výluky v NHL a odporúčaní hráčskej asociácie všetkým hokejistom, aby do 23. októbra nenastúpili na žiadny zápas.

"Viem o odporúčaní, ale naši hráči dnes nastúpia. V tom odporúčaní sa hovorí do 23. októbra a dnes je 17. To, či budú hrať Višňovský a Sekera aj proti CSKA Moskva v utorok 22. októbra, teraz neviem povedať. Neviem predvídať, čo sa dovtedy môže stať," povedal Krajčí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Višňovský aj Sekera dnes nastúpia, hoci výluka NHL možno končí