Villarreal smeruje za najlepším umiestnením v La Lige

SITA|21. apr 2008 o 15:57

MADRID 21. apríla (SITA, AFP) - Tréner španielskeho futbalového klubu FC Villarreal Manuel Pellegrini verí, že jeho mužstvo dokáže prepísať historické štatistiky a v boji o druhú priečku v Primera División ...

MADRID 21. apríla (SITA, AFP) - Tréner španielskeho futbalového klubu FC Villarreal Manuel Pellegrini verí, že jeho mužstvo dokáže prepísať historické štatistiky a v boji o druhú priečku v Primera División 2007/08 bude úspešnejšie ako FC Barcelona. "Po 33 zápasoch sme na 2. pozícii. Naším cieľom je dotiahnuť túto sezónu do úspešného konca a prekonať všetky predchádzajúce umiestnenia. Do konca zostáva už len päť duelov a výhoda je momentálne na našej strane," povedal Pellegrini po nedeľňajšom víťazstve jeho zverencov (2:0) nad Valladolidom.

"Žltá ponorka", ako pre farbu dresov prezývajú semifinalistu Ligy majstrov v sezóne 2005/06, má aktuálne pred Kataláncami na 2. priečke jednobodový náskok. Doteraz najlepším umiestnením Villarrealu, ktorý si svoj debut v Primera División odkrútil pred desiatimi rokmi, bola 3. pozícia pred troma rokmi.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Villarreal smeruje za najlepším umiestnením v La Lige