VIDEO: Vlhová predviedla kvalitnú druhú jazdu. Snažila som sa na to ísť inak, vraví

Petra Vlhová.
Petra Vlhová. (Autor: TASR)
Sportnet|7. jan 2023 o 14:12

Pozrite si jazdu Petry Vlhovej v 2. kole obrovského slalomu v slovinskej Kranjskej Gore.

KRANJSKA GORA. Slovenská reprezentantka Petra Vlhová obsadila v sobotňajšom obrovskom slalome žien v rámci Svetového pohára v zjazdovom lyžovaní 2022/2023 tretie miesto.

V 1. kole bola šiesta so stratou 0,36 s na Kanaďanku Valerie Grenierovú, tá v 2. kole dosiahla najlepší čas a zaznamenala premiérové víťazstvo v kariére.

Vlhová dosiahla v 2. kole druhý najlepší čas a na víťazku stratila 0,40 s. Druhá skončila v pretekoch s mankom 0,37 s Talianka Marta Bassinová, ktorá sa dostala na pódium aj v piatom "obráku" v sezóne.

VIDEO: Petra Vlhová a jej jazda v 2. kole obrovského v Kranjskej Gore 2023

"Myslím si, že druhé kolo bolo dobré, aj keď asi nie dokonalé, keďže som tretia. Snažila som sa ísť na to inak, trošku agresívnejšie ako v prvom kole a hlavne čistejšie," povedala Vlhová v priamom prenose JOJ Šport.

HSneh mi naozaj vyhovuje, lebo nie je moc tvrdý ani mäkký. Mám tiež dobre nastavené lyže. Cítila som sa dobre, dala som do toho všetko a nakoniec je z toho ďalšie pódium," dodala.

Pozrite si jazdu Petry Vlhovej v 2. kole obrovského slalomu v Kranjskej Gore 2023.


Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»VIDEO: Vlhová predviedla kvalitnú druhú jazdu. Snažila som sa na to ísť inak, vraví