Týždeň V klietke: Kincl si pýta odvetu s Vémolom, Terminátor odpovedá

Patrik Kincl.
Patrik Kincl. (Zdroj: KSW)
Adrián Mečiar|23. sep 2021 o 19:55

Pozrite si 70. epizódu magazínu Týždeň V klietke.

PRAHA. Vyjadrenia Karlosa Vémolu neostali bez odozvy zo strany Patrika Kincla.

Kincl nedávno neuspel v titulovom zápase poľskej organizácie KSW, kde ho porazil chorvátsky "Robocop" Roberto Soldič. Kincl síce slávil úspech v druhom kole, ale na zemi nechal príliš veľa síl a v nasledujúcich minútach nenašiel odpoveď na Soldičov tlak.

Chýba mu srdce

Vémola si v tejto súvislosti zaspomínal na vzájomný duel so svojím krajanom, ktorý sa uskutočnil v roku 2018, ešte v rámci ligy XFN. "Terminátor" vtedy zvíťazil na body.

„Čo hovorím na zápas Patrika Kincla? Nechcem to úplne komentovať, lebo som mu to prial. Bol by to veľký úspech pre českú scénu MMA. Poviem len to, čo som povedal aj Ondřejovi Novotnému (promotér organizácie Oktagon MMA, pozn. red.).

Spojím to so zápasom, ktorý mal so mnou. Tam som cítil, ako v niektorých situáciách nemá Patrik srdce, nemá vôľu to na to, aby zvíťazil,“ komentoval Vémola Kinclove výkony.

Kincl chce odvetu

Samozrejme, tieto slová Kincla nepotešili. S Vémolom má stále nevybavené účty a z úst Vémolu by chcel skôr počuť dátum ich odvety.

„Nezabalil som to, snažil som sa z toho vyhrabať. Nezabalil som to po jednej rane. Mal som toho plné zuby, no nastúpil som do ďalšieho kola.

Kde on ukázal srdce s Attilom?


Patrik Kincl

Keď sa k tomu vrátime, kde on ukázal srdce s Attilom? Ja som neprehral v prvom kole. Nechal som tam všetko, čo som mal,“ povedal Kincl.

Vémola potom poslal Kinclovi posledný odkaz. Viac sa dozviete v magazíne Týždeň V klietke.

VIDEO: Týždeň V klietke

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Týždeň V klietke: Kincl si pýta odvetu s Vémolom, Terminátor odpovedá