Ako Shiffrinová trénovala na sezónu? Vymýšľala oslavný tanec

Mikaela Shiffrinová.
Mikaela Shiffrinová. (Autor: TASR/AP)
Patrik Sopóci|8. apr 2020 o 10:00

Netradičnej výzvy sa nezľakla.

SME Šport extra - najlepšie virály:

Športový svet sa v týchto dňoch zastavil. Letné olympijské hry a majstrovstvá Európy vo futbale odložili, hokejový šampionát zrušili. Pozastavené sú aj všetky prestížne futbalové ligy či hokejová NHL.

Tím športových reportérov a editorov denníka SME sa preto rozhodol potešiť čitateľov výberom najlepších virálnych videí a fotografií, ktoré v uplynulých rokoch rozveselili, dojali alebo ohromili divákov na Slovensku či na celom svete.

Najlepšie príspevky zo seriálu SME Šport extra - najlepšie virály zverejníme každý pondelok, stredu a piatok o 10:00 na stránke sport.sme.sk.

BRATISLAVA. Mala za sebou výnimočný ročník. Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová v sezóne 2018/2019 získala veľký glóbus za celkové prvenstvo vo Svetovom pohári a k nemu pridala aj tri malé glóbusy.

Ovládla hodnotenie klasického slalomu, obrovského slalomu a aj super-G.

Podľa fanúšikov na sociálnych sieťach jej ale chýbal originálny spôsob oslavy triumfov. A Shiffrinová na výzvu svojich priaznivcov zareagovala.

Pred ročníkom 2019/2020 sa okrem tréningu na svahoch si nacvičovala aj tanečné kroky. Počas sezóny ich mohla napokon predviesť až šesťkrát.

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zjazdové lyžovanie»Ako Shiffrinová trénovala na sezónu? Vymýšľala oslavný tanec