Mourinho je vo forme. Na tlačovke kládol otázky sám sebe

José Mourinho.
José Mourinho. (Autor: TASR)
Jakub Benko|1. feb 2020 o 16:07

Tréner sa postaral o zábavu.

VIDEO: José Mourinho kládol otázky sám sebe

BRATISLAVA. Portugalský tréner José Mourinho sa postaral o zábavu na tlačovej konferencii.

Kouča Tottenhamu čaká v nedeľu prekážka v podobe súčasného majstra Manchestru City a pár dní pred duelom vystúpil pred novinárov.

Mourinho nestráca dobrú náladu napriek tomu, že jeho tím je momentálne mimo pozícií znamenajúcich účasť v európskych súťažiach.

Ešte pred začiatkom konferencie si Mourinho zavtipkoval s novinármi. "Prvá otázka: Posilníte sa nejakými hráčmi ešte pred skončením prestupového obdobia? Prvá odpoveď: Nie," jednoducho a trefne zareagoval tréner na svoju vlastnú otázku.

Mourinho určite vedel, akým smerom sa bude záujem reportérov zameriavať. Tottenham totižto prišiel o veľkú oporu v podobe Christiana Eriksena, ktorý odišiel do Interu Miláno.

Klub za stredopoliara momentálne nemá náhradu. A vyzerá to tak, že minimálne počas zimy nikto nový do Tottenhamu nepríde. Zdá sa však, že slávny tréner si z toho ťažkú hlavu nerobí.

"Druhá otázka: Ste spokojný s tým, ako ste si počínal na prestupovom trhu? Áno, som," pokračoval v sebarozhovore Mourinho. To už sa smiala väčšina prítomných.

Úsmevný moment neskôr zakončil pohotový novinár, ktorý sa kouča Tottenhamu začal pýtať na presne rovnaké otázky, aké si sám položil.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Mourinho je vo forme. Na tlačovke kládol otázky sám sebe