Vestenický podpísal s AS Rím zmluvu na rok a pol

(Autor: TASR/SFZ)
SITA|29. jan 2014 o 20:37

Topoľčiansky rodák Vestenický upútal na vlaňajších majstrovstvách sveta hráčov do 17 rokov v Spojených arabských emirátoch, kde bol s piatimi gólmi najlepším strelcom slovenského výberu.

BRATISLAVA. Mládežnícky futbalový reprezentant Slovenska Tomáš Vestenický sa talianskemu prvoligovému klubu AS Rím zmluvne zaviazal do konca budúcej sezóny.

"Podpísal som kontrakt na jeden a pol roka, budem v Ríme na hosťovaní. Súčasťou zmluvy je aj opcia na ďalšie tri roky. Keď sa mi v klube bude páčiť a budú so mnou spokojní, tak si ma nechajú. Myslím si, že pôsobiť vo veľkoklube, akým je AS Rím, je snom každého futbalistu. Som rád, že som sa doň dostal. Budem musieť na sebe ešte veľmi veľa pracovať, aby som napredoval a zlepšoval sa v konkurencii tých chalanov, ktorí sú tu," povedal pre športové spravodajstvo RTVS Góly - body - sekundy 17-ročný útočník (nar. 6. apríla 1996), ktorý na Apeninský polostrov odišiel z FC Nitra.

Záujem o slovenský talent mal okrem talianskeho Janova aj škótsky Celtic Glasgow či francúzska Bastia, čo sú dva bývalé kluby jeho súčasného poradcu Ľubomíra Moravčíka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Vestenický podpísal s AS Rím zmluvu na rok a pol