Vémola ukázal test na COVID-19. „Mikulášek mi môže pobozkať prd*l,“ odkazuje

Dávid Lukáč|26. aug 2020 o 02:00

Pozitívny test Karlosa Vémolu už bol zverejnený.

Karlos Vémola momentálne bojuje s ochorením COVID-19, ktoré u neho vraj má ťažký priebeh. Viac ako o seba však má strach o svoju rodinu, ktorá je novým koronavírusom nakazená tiež.

"Odpálil som sa. Myslel som si, že mi nie je úplne najlepšie po operácii a stále som šliapal naplno. Nevedel som, že mám koronavírus. Trénoval som 2x až 4x denne, a to ma skolilo," hovorí Vémola pre sport.tn.nova.cz.

Václavovi Mikuláškovi, s ktorým sa má Vémola stretnúť už o mesiac, sa správy o Terminátorovom ochorení vôbec nepáčili a žiadal, aby bol zverejnený jeho test. Ten nakoniec dnes publikoval portál iSport.cz.

"Mikulášek mi môže pobozkať prd*l, s prepáčením. Ten ma vôbec nezaujíma. Momentálne ma zaujíma len zdravie mojej dcéry a priateľky. To je hlavné, a až potom budem riešiť nejakého Mikuláška. Jedna vec je trash-talk a urážky pred zápasom, ale v momente, keď máte celkom vážne chorú dcéru, ktorá má osem mesiacov a má cez štyridsiatky horúčky a Mikulášek má k tomu také blbé kecy, tak to pre mňa nie je zápasník, ale prasa."

Či sa zápas uskutoční v pôvodnom termíne by sme sa mali dozvedieť už 1. septembra na tlačovej konferencií Oktagon Time. Vémola však pripustil, že šanca stále žije. "Ktovie, možno ho ešte zmlátim 26. septembra," uzatvára pre TV Nova.

Foto: Facebook (Feferonka Fight Team)/iSport.cz

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola ukázal test na COVID-19. „Mikulášek mi môže pobozkať prd*l,“ odkazuje