Vémola sa Mikuláškovi ospravedlnil. „Nemôžem za to, že som bol po operácii a potom chytil koronu,“ dodáva

Dávid Lukáč|17. sep 2020 o 02:00

Vémola sa vyjadril ďalšiemu posunu zápasu s Mikuláškom.

Karlos Vémola by do októbrového zápasu nestihol schudnúť na požadovaných 84 kilogramov, a tak je súboj s Václavom Mikuláškom presunutý na december. „Terminátor“ svojmu súperovi adresoval ospravedlnenie, no zároveň dodáva, že za vzniknutú situáciu nemôže.

"Mrzí ma to voči nemu ako súperovi, že sa pripravoval a opäť sa to oddiali. Ale ja zo zdravotných dôvodov nezvládnem zhodiť do požadovanej váhy. Na to potrebujem dlhší čas. V náhradnom decembrovom termíne budem pripravený. Bohužiaľ to tak je.

Viem, ako je nepríjemné, keď súper nemôže alebo sa zraní. Na druhej strane, on je ten, ktorý vykrikuje, nech prídem napríklad na benzínku, že si to rozdáme hneď. Ja na tú benzínku pokojne prídem, ale budem tam mať vyše sto kíl.

Súhlasil som s tým, že by som do 17. októbra zvládol vyzhadzovať až na osemdesiatosem kíl. To mu bolo málo. Pritom sto kíl na benzínke by bolo OK. Ja to proste do toho termínu lepšie nezvládnem, za to sa mu ako súperovi ospravedlňujem, nemôžem za to, že som bol po operácii a potom chytil koronu. Zišlo sa toho veľa naraz," povedal Karlos Vémola pre iSport.cz.

„Terminátor“  by sa ale na októbrovom turnaji mal predstaviť, ale pravdepodobne s iným súperom a v dohodnutej váhe. Či to však nie je príliš riskantné, vzhľadom na možné zápasové zranenie, kedy by duel s Mikuláškom mohol byť opäť odložený, je otázne.

Foto: Instagram.com/karlos_terminator_vemola

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola sa Mikuláškovi ospravedlnil. „Nemôžem za to, že som bol po operácii a potom chytil koronu,“ dodáva