Vémola chce prekonať míľnik 100 tisíc eur za jeden zápas

Vladimír Bilohuščin|18. jún 2019 o 02:00

Terimátor má v hlave prekonanie ďalšieho rekordu.

Karlos ‘Terminator‘ Vemola sa rozrozprával pre sport.cz o svojich plánoch vo veľkosti výplaty. „Když jsem začínal v Čechách před pěti lety, byly běžné částky v řádech tisíců, kdo byl lepší, měl desetitisíce. Hodně jsme bojovali, aby se výplaty zvedly na statisíce, což se mi podařilo na MMAA Areně, tam šlo asi o 250 tisíc za zápas, to byla tenkrát u nás rekordní částka. Hranice přes milion už je dávno pryč. Teď tu máme další laťku, ta je 100 tisíc Euro, tohle v Čechách za zápas ještě nepadlo,“

Terminator by sa teda chcel dostať k čiastke 100 000€ čo je v prepočte asi 2 500 000 KČ. Karlos má veľmi dobre zvládnutý marketing, stará sa veľmi dobre o svoje sociálne siete, vydáva videa na YouTube, robí veľa rozhovorov, chodí po množstve zaujímavých akcií a podobne. A presne takýmito aktivitami prispieva budovanie svojho mena aj mimo klietky a aj vďaka tomu dôkaze predať veľa lístkov na svoje zápasy, z čoho mu takisto potencionálne môže narastať výplata.

Za ‘Zápas storočia‘ s Attilom Veghom však túto sumu nedostane. Tento duel je už dlho dopredu dohodnutý a na našej CZ/SK MMA scéne to s najväčšou pravdepodobnosťou nedostane so žiadnym súperom. Len pre porovnanie na poslednom číslovanom UFC 238 malo nad túto sumu iba 8 bojovníkov z 26.

Väčšia pravdepodobnosť je teda, žeby k vytúženej finančnej odmene dospel v zahraničnej organizácii. Ponúka sa nám RCC s ktorým má Oktagon MMA bližšie vzťahy a aj sám Terminator sa tam mal stretnúť s Ragozinom, ale ani v tomto súboji nemal dostať uvedenú sumu. Karlos v minulosti viackrát spomínal po prípadnej výhre nad Ragozinom duel so Shlemenkom, kde by odmena mala byť ešte väčšia, či však dostane spomínaných 100 000€ zistíme až po prípadnom duely. Momentálne sa to však javí ako nereálna suma.

 

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vémola chce prekonať míľnik 100 tisíc eur za jeden zápas