Vedenie Košíc ponuku od Chelsea na kúpu Matiča nedostalo

SITA|16. júl 2009 o 10:00

Prezident futbalového klubu MFK Košice Blažej Podolák bol prekvapený, keď sa v stredu ráno zo slovenských médií dozvedel, že kmeňový hráč MFK Nemanja Matič dostal ponuku od Chelsea.

KOŠICE. Prezident futbalového klubu MFK Košice Blažej Podolák bol prekvapený, keď sa v stredu ráno zo slovenských médií dozvedel, že kmeňový hráč MFK Nemanja Matič dostal ponuku na štvorročnú zmluvu od Chelsea Londýn.

"Nikomu z funkcionárov Košíc o tom nepovedal ani slovo. My o tom oficiálne nič nevieme. Z pohľadu nášho klubu je záujem londýnskeho klubu o Matiča v rovine nula," citoval vo štvrtok denník Šport slová prezidenta košických futbalistov. "Jedna vec je, čo Matičovi vybavili jeho manažéri, poradcovia či agenti, faktom však zostáva, že do stredajšieho popoludnia sme nedostali žiadnu ponuku od spomínaného londýnskeho klubu," zdôraznil Blažej Podolák. Šéf Košičanov však priznal, že o mladého 20-ročného Srba je neuveriteľne veľký záujem.

Do Košíc chodia rôzni agenti, manažéri, sprostredkovatelia, ktorí tvrdia, že majú kontakty na trénerov a manažérov rôznych špičkových európskych klubov. Košičania majú v tejto otázke jasno - pre nich bude partnerom iba ten, kto im potvrdí konkrétny záujem o Matičov prestup.

"Vtedy si ochotne sadneme za rokovací stôl. Myslím si, že nežiadame nič výnimočné," tvrdil B. Podolák. Prezident Košíc tiež priznal, že východniari mali doteraz oficiálne debaty iba s predstaviteľmi Blackburnu Rovers a čiastočne s FC Middlesbrough. "Tie sme však v zárodku ukončili, lebo anglické kluby mali záujem iba o Matičovo hosťovanie," vysvetlil B. Podolák doterajšie oficiálne dianie okolo možného odchodu Nemanju Matiča z Košíc, kde má ešte rok a pol platnú zmluvu.

Nachádzate sa tu:
Domov