Vaughan vynechá zvyšok sezóny pre zranenie kolena

SITA|8. mar 2008 o 17:14

LIVERPOOL 8. marca (SITA, AFP) - Futbalista anglického futbalového klubu FC Everton James Vaughan bude zrejme svojmu tímu chýbať až do konca aktuálnej sezóny 2007/2008. Devätnásťročný útočník si zranil ...

LIVERPOOL 8. marca (SITA, AFP) - Futbalista anglického futbalového klubu FC Everton James Vaughan bude zrejme svojmu tímu chýbať až do konca aktuálnej sezóny 2007/2008. Devätnásťročný útočník si zranil koleno počas osemfinálového zápasu Pohára UEFA proti talianskemu tímu FC Fiorentina (0:2). Vaughana od jeho príchodu do Premier League prenasledujú zranenia. Pre vykĺbené rameno a zranenie kolena už vynechal veľké množstvo zápasov tohtoročnej sezóny. "Ešte zatiaľ nevieme ako to s ním vyzerá. Ide však o to isté koleno, s ktorým laboroval už v minulosti," vyjadril svoje obavy tréner Evertonu David Moyes a pokračoval: "Rozhodli sme sa, že bude lepšie, ak James pôjde na operáciu teraz, akoby mal lekársky zákrok podstúpiť neskôr. Riskovali by sme tým, že bude nútene pauzovať aj na začiatku budúcej sezóny."

Vaughan je najmladším strelcom gólu v histórii Premier League. Vo veku 16 rokov a 271 dní strelil gól do siete Crystal Palace.


Nachádzate sa tu:
Domov