Van Nistelrooy odcestoval do USA na špeciálne vyšetrenie

SITA|11. nov 2008 o 12:57

Holandský kanonier španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Ruud van Nistelrooy odcestoval do Spojených štátov amerických.

MADRID. Holandský kanonier španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Ruud van Nistelrooy odcestoval do Spojených štátov amerických, kde by mal u špecialistu Richarda Steadmana absolvovať vyšetrenie zraneného kolena. Po tejto lekárskej prehliadke by malo byť jasné, či bude 32-ročný nekompromisný útočník potrebovať operačný zákrok a koľko by mal byť mimo hry.

Práve Steadman operoval Van Nistelrooya, vtedy ešte hráča PSV Eindhoven, v roku 2000. Vedenie Realu Madrid sa preto rozhodlo poslať ho práve k tomuto americkému špecialistovi, ktorý mu pred ôsmimi rokmi pomohol. Aj bez operácie čelí Van Nistelrooy, ktorý si v stredajšom dueli skupinovej fázy Ligy majstrov 2008/09 proti Juventusu Turín (0:2) poškodil meniskus pravého kolena, približne dvojmesačnej pauze. Okrem Van Nistelrooya je na šesť týždňov mimo hry aj jeho krajan, krídelník Arjen Robben, ktorý si v rozcvičke pred spomenutým stredajším duelom LM natrhol sval.

Nachádzate sa tu:
Domov