Van Nistelrooy by do mesiaca mohol začať trénovať

SITA|14. apr 2009 o 16:39

Holandský útočník v službách španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Ruud van Nistelrooy je presvedčený, že sa stihne dať do poriadku pred štartom nasledujúcej sezóny.

MADRID. Holandský útočník v službách španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Ruud van Nistelrooy je presvedčený, že sa stihne dať do poriadku pred štartom nasledujúcej sezóny 2009/2010.

Tridsaťdvaročný vychýrený kanonier si v novembri minulého roka vážne zranil koleno a predbežné správy hovorili o minimálne polročnej absencii. Vedenie "bieleho baletu" v zime ako náhradu angažovalo jeho krajana Klaasa-Jana Huntelaara a aj v súvislosti s tým sa začalo špekulovať o možnom odchode Van Nistelrooya späť do Premier League, kde si predtým obliekal dres Manchestru United.

Bývalý útočník Heerenveenu a Eindhovenu však momentálne nad ničím takým nerozmýšľa. "Myslím si, že v priebehu mesiaca by som už pomaly mohol začať trénovať. Cítim sa veľmi dobre a som optimistom. Už sa veľmi teším, keď budem môcť znovu kopnúť do lopty. Na úplný návrat si budem musieť počkať až do začiatku novej sezóny, ale už teraz som veľmi nedočkavý," povedal Ruud van Nistelrooy.

Nachádzate sa tu:
Domov