Van Nistelrooy blízko k podpisu novej zmluvy s Realom

SITA|19. dec 2007 o 17:41

MADRID 19. decembra (SITA) - Útočník španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Ruud van Nistelrooy je blízko k podpisu novej zmluvy s "bielym baletom". "V priebehu najbližších dní sa dohodneme na ...

MADRID 19. decembra (SITA) - Útočník španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid Ruud van Nistelrooy je blízko k podpisu novej zmluvy s "bielym baletom". "V priebehu najbližších dní sa dohodneme na novom kontrakte, pretože som to Ruudovi sľúbil a zaslúži si to," povedal pre rozhlasovú stanicu Onda Madrid prezident Realu Ramon Calderon a pokračoval: "Hráči ako on si zaslúžia uznanie nielen za ich výkony na trávniku, ale aj za ich správanie sa - je to fantastický človek. Bolo by skvelé, ak by sa mu podarilo v tejto sezóne skončiť na čele tabuľky kanonierov Primera División spoločne so spoluhráčom Raúlom."

Tridsaťjedenročný bývalý útočník Manchestru United, ktorému súčasná zmluva vyprší v roku 2009, sa v minulom ročníku pričinil 25 presnými zásahmi k prvému majstrovskému titulu pre madridský veľkoklub po štyroch rokoch. V aktuálnej sezóne najvyššej domácej súťaže má Holanďan na svojom konte osem gólov a s Realom momentálne vedie ligu so štvorbodovým náskokom pred odvekým rivalom FC Barcelona. Práve vzájomný súboj týchto dvoch mužstiev ozdobí víkendové 17. kolo Primera División.


Nachádzate sa tu:
Domov