V Taliansku je najlepší. Handanovič predĺžil zmluvu s Interom

Samir Handanovič zasahuje v zápase proti Neapolu pri strele Lorenza Insigneho (vľavo).
Samir Handanovič zasahuje v zápase proti Neapolu pri strele Lorenza Insigneho (vľavo). (Autor: TASR/AP)
TASR|5. jan 2016 o 18:03

Spomedzi všetkých brankárov v talianskej najvyššej súťaži dostal v tejto sezóne najmenej gólov. Samir Handanovič bude vo svojej kariére naďalej pokračovať v drese Interu Miláno.

MILÁNO. Slovinský futbalový brankár Samir Handanovič predĺžil zmluvu s lídrom talianskej Serie A Interom Miláno do júna 2019.

Informáciu priniesla agentúra Reuters.

Najlepšie zákroky Samira Handanoviča v roku 2015.

V prebiehajúcej sezóne najvyššej talianskej súťaže má Handanovič spomedzi brankárov najlepšie štatistiky, čo sa týka počtu inkasovaných gólov. Aj vďaka nemu je Inter na čele tabuľky.

"Obe strany môžu byť spokojné s predĺžením zmluvy. Rýchlo sme sa dohodli na jej znení, nevyskytol sa žiadny problém," povedal Handanovič, ktorý prišiel do Interu v roku 2012 z Udinese Calcio.

samir_res.jpg

Samir Handanovič zasahuje v drese slovinskej reprezentácie v zápase kvalifikácie o postup na ME 2016 proti Ukrajine. FOTO - TASR/AP.

Vedenie milánskeho klubu zároveň dementovalo správy, podľa ktorých je chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozovič na odchode do Arsenalu Londýn. Kouč Interu Roberto Mancini vyhlásil, že hráč nie je na predaj.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»V Taliansku je najlepší. Handanovič predĺžil zmluvu s Interom