V Slavii veria, že sa Švento rozhodne srdcom

Švento (vľavo) zanechal v Slavii Praha počas svojho angažmánu výraznú hernú stopu.
Švento (vľavo) zanechal v Slavii Praha počas svojho angažmánu výraznú hernú stopu. (Autor: SITA)
SITA|18. máj 2016 o 09:09

Manažment pražského celku už horlivo zháňa posily pre nadchádzajúcu sezónu, medzi adeptmi sa dlhodobo nachádza aj Slovák Dušan Švento.

PRAHA. Predseda predstavenstva českého futbalového klubu Slavia Praha a zástupca čínskeho väčšinového vlastníka "zošívaných" Jaroslav Tvrdík prezradil, že sa budú snažiť udržať v mužstve útočníka Milana Škodu aj obrancu z Pobrežia Slonoviny Simona Deliho.

Slavia obsadila v nedávno skončenej ligovej sezóne 5. miesto, v Európskej lige sa však predstaví za predpokladu, že Mladá Boleslav uspeje v stredajšom finále Českého pohára proti Jabloncu.

Manažment Slavie už horlivo zháňa posily pre nadchádzajúcu sezónu, medzi adeptmi sa dlhodobo nachádza aj Slovák Dušan Švento.

V súvislosti s 30-ročným Ružomberčanom, ktorý končí pôsobenie v nemeckom 1. FC Kolín nad Rýnom, sa šušká o viacerých záujemcoch, medzi nimi aj o Slovane Bratislava či Legii Varšava.

"Máme mladý a talentovaný tím, no potrebujeme sa posilniť o troch až štyroch skúsenejších hráčov. Záujem ostatných klubov o Dušana Šventa iba potvrdzuje, že je to veľmi kvalitný hráč. Vieme, že Slavia je preňho srdcovou záležitosťou, a preto veríme, že nakoniec uprednostní našu ponuku," cituje portál denik.cz slová Jaroslava Tvrdíka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»V Slavii veria, že sa Švento rozhodne srdcom