V Seville vyvolali problém Sancheza znepokojenie

SITA|2. jan 2010 o 14:03

Tréner futbalistov FC Sevilla Manolo Jimenez verí, že ochorenie srdca, ktoré v piatok diagnostili obrancovi Sergiovi Sanchezovi je len zlým poplachom.

MADRID. Tréner futbalistov FC Sevilla Manolo Jimenez verí, že ochorenie srdca, ktoré v piatok diagnostili obrancovi Sergiovi Sanchezovi je len zlým poplachom a hráč sa čoskoro vráti na zelený trávnik. Informovala o tom klubová internetová stránka.

Tridsaťdvaročnému futbalistovi zakázali lekári s okamžitou platnosťou akúkoľvek fyzickú námahu. Sancheza čakajú ďalšie vyšetrenia v Barcelone. "Je to všetko veľmi čerstvé, takže stále veríme, že sa to ukáže len ako zlý poplach a že sa Sergio čoskoro zapojí do tréningu," povedal Jimenez.

Správa o chorobe spoluhráča znepokojila kabínu Sevilly. Pred dvoma rokmi zomrel na zlyhanie srdca ďalší z hráčov popredného španielskeho klubu Antonio Puerta, ktorý skolaboval počas stretnutia. "Viete si predstaviť, ako sme sa cítili, keď sme sa dozvedeli o Sanchezovej chorobe? Musím lekárom poďakovať za to, že srdcovú chybu včas odhalili a hráč sa môže podrobiť ďalším vyšetreniam. Verím, že bude môcť pokračovať v profesionálnej kariére," dodal Jimenez.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»V Seville vyvolali problém Sancheza znepokojenie