V Prahe vstupenky na Samprasa aj za 290 Kč

SITA|19. nov 2008 o 13:37

Najlacnejšie vstupenky na pražský exhibičný zápas medzi domácim tenistom Radkom Štěpánkom a americkým bývalým lídrom svetového rebríčka ATP Petom Samprasom stoja 290 Kč.

PRAHA. Ďalšie cenové hladiny sú 390 Kč a 590 Kč. Stretnutie sa uskutoční v pondelok 1. decembra o 18.30 h v O2 Arene s maximálnou kapacitou 18 000 miest. Lístky na bratislavský zápas Samprasa s Dominikom Hrbatým (piatok 29. novembra, celé podujatie Tennis Classic sa začne o 17.00 h) stoja 1990 Sk a viac. Organizátori z B&D Agency a BM Production začiatkom minulého týždňa vysvetlili takéto cenové relácie kapacitou Incheba Expo arény limitovanou na 3000 divákov.

"Ponuka z Prahy bola zaujímavá a pre Peta má tento zápas zmysel. Hrá po ňom na turnaji veteránov v Londýne. Pricestuje do Európy skôr a bude mať čas na aklimatizáciu. Navyše, bude hrať so Štěpánkom. Chce si dokázať, že stále má na aktívnych tenistov," povedal pre iDnes.cz Gus Sampras, brat a zároveň manažér držiteľa 14 grandslamových titulov, a dodal: "Keby ste Peta poznali, vedeli by ste, že bude chcieť zvíťaziť. Nič nevypustí. Hrá lepšie ako kedysi. Lepšie ako vtedy, keď býval svetovou jednotkou. Dáva rovnaký počet es, jeho forhend je stále zabijácky a údery celkovo čistejšie a presnejšie. Samozrejme, je to dané materiálom rakiet a strún, ktoré nepretržite idú dopredu. Jeho telo, pochopiteľne, starne. Už sa tak dobre nepohybuje. Nie je dosť rýchly a skôr sa unaví. Medzi najlepších desať by sa už nemohol dostať. Nie preto, že by na to tenisovo nemal. Nevydržalo by to jeho telo. Keď sa pripravuje na dva - tri zápasy, hrá ako v minulosti. Nezvládol by to však predvádzať každý týždeň."

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»V Prahe vstupenky na Samprasa aj za 290 Kč