V Portugalsku najbližšie k titulu úradujúci majster FC Porto

SITA|14. máj 2007 o 15:20

LISABON 14. mája (SITA, AP) - Úradujúci portugalský futbalový majster FC Porto remizoval vo víkendovom stretnutí predposledného 29. kola domácej najvyššej súťaže na pôde Pacosu Ferreira 1:1 a jedno kolo ...

LISABON 14. mája (SITA, AP) - Úradujúci portugalský futbalový majster FC Porto remizoval vo víkendovom stretnutí predposledného 29. kola domácej najvyššej súťaže na pôde Pacosu Ferreira 1:1 a jedno kolo pred koncom sezóny 2006/2007 tak dal šancu svojim dvom prenasledovateľom na čele tabuľky, aby ešte zabojovali o titul. "Draci", v drese ktorých hráva aj slovenský reprezentačný obranca Marek Čech, majú momentálne na prvom mieste náskok jedného bodu pred Sportingom Lisabon, o ďalší bod pozadu je Benfica Lisabon. Oba lisabonské tímy si cez víkend pripísali do tabuľky plný trojbodový zásah. keď Sporting zvíťazil na trávniku Academicy Coimbra 2:0 a Benfica triumfovala na pôde Vitorie Setubal 1:0.


Aktuálna situácia na čele tabuľky najvyššej portugalskej súťaže: 1. FC Porto 66 bodov, 2. Sporting Lisabon 65, 3. Benfica Lisabon 64.


Nachádzate sa tu:
Domov