V Miami kolujú správy o výmene Shaquilla O'Neala

SITA|6. feb 2008 o 09:06

MIAMI 6. februára (SITA, AP) - V kariére amerického basketbalistu Shaquilla O'Neala sa schyľuje k tretej zmene pôsobiska. Jeho súčasný zamestnávateľ Miami Heat je podľa viacerých indícií pripravený vymeniť ...

MIAMI 6. februára (SITA, AP) - V kariére amerického basketbalistu Shaquilla O'Neala sa schyľuje k tretej zmene pôsobiska. Jeho súčasný zamestnávateľ Miami Heat je podľa viacerých indícií pripravený vymeniť ho do iného tímu, v tejto súvislosti sa čoraz častejšie skloňuje Phoenix Suns. "Shaq má pocit, že sa niečo chystá," povedal nemenovaný zdroj z okolia blízkeho 35-ročnému pivotovi. Nitky medzi Miami a Phoenixom odhalil denník Miami Herald, vedenie floridského klubu však odmietlo komentovať špekulácie, že Suns sú ochotní vzdať sa služieb Shawna Mariona a Marcusa Banksa výmenou za 14-násobného účastníka Zápasu hviezd, ktorý však tentoraz v prestížnom dueli v New Orleans bude chýbať.

Shaquille O'Neal patrí už 16 sezón k dominantným postavám pod košmi NBA, postupne pôsobil v Orlande, Los Angeles Lakers a Miami. Hoci sú jeho štatistické ukazovatele aj vinou zranení z ročníka na ročník skromnejšie, stále má úctyhodné kariérne priemery 25,6 bodu a 11,5 doskoku na zápas.


Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»V Miami kolujú správy o výmene Shaquilla O'Neala