V júni dvíhal Stanleyho pohár, teraz čelí obvineniu zo znásilnenia

V júni dvíhal Patrick Kane nad hlavu Stanleyho pohár, teraz musí čeliť obvineniam.
V júni dvíhal Patrick Kane nad hlavu Stanleyho pohár, teraz musí čeliť obvineniam. (Autor: TASR/AP)
TASR|7. aug 2015 o 09:43

Už v roku 2009 mal problémy s políciou - vtedy sa dostal do konfliktu s taxikárom. Teraz Patricka Kana z Chicaga Blackhawks obvinila žena zo sexuálneho napadnutia.

BUFFALO. Hokejový útočník Patrick Kane z tímu NHL Chicago Blackhawks čelí obvineniu zo znásilnenia. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na periodikum The Buffalo News.

Žena z Hamburgu - predmestia Buffala - obvinila hráča zo sexuálneho napadnutia. Malo k nemu prísť minulý víkend. Údajná obeť potom navštívila nemocnicu, kde sa podrobila vyšetreniam.

Patrick Kane patrí medzi najväčšie opory Chicaga Blackhawks.

Dvadsaťšesťročný Kane, ktorého zatiaľ formálne neobvinili zo žiadneho trestného činu, by mal tento víkend do Buffala priniesť Stanleyho pohár na oslavu tretieho triumfu Chicaga v NHL za uplynulých šesť rokov.

"Situáciu sledujeme a sme v procese zbierania informácií. Nebolo by vhodné celú vec teraz bližšie komentovať," uviedli v stanovisku predstavitelia Chicaga Blackhawks.

Polícia už údajne v rámci vyšetrovania prehľadala Kaneov rozľahlý dom na predmestí Buffala. Viac informácií zatiaľ neposkytla.

Už v roku 2009 mal Kane problémy s políciou. V Buffale sa dostal do konfliktu s taxikárom a čelil obvineniu z jeho napadnutia.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»V júni dvíhal Stanleyho pohár, teraz čelí obvineniu zo znásilnenia