V Jaroslavli bude chytať za Slovan Konrád

Branislav Konrád
Branislav Konrád (Autor: TASR)
SITA|14. nov 2012 o 10:48

Dvojka Slovana Bratislava dostane druhú príležitosť v sezóne na ľade silného Lokomotivu Jaroslavľ.

JAROSLAVĽ. Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia v stredajšom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade Lokomotivu Jaroslavľ v bránke s Branislavom Konrádom. Informuje o tom oficiálny web belasých. V drese nováčika nadnárodnej súťaže sa po pauze zavinenej zranením objaví útočník Milan Bartovič, chýbať nebude ani nová akvizícia Slovana - obranca Michal Sersen.

Bartovič nastúpi s Kytnárom a M. Bakošom v štvrtej útočnej formácii, v ktorej by sa mal po niekoľkozápasovej prestávke rozohrať. “Cítim sa dobre. Cestoval som sem, pretože chcem hrať. Sadru mi dali dole v piatok, no trénoval som, aj keď som ju mal na ruke. Na zápas sa po prestávke teším,” cituje hcslovan.sk útočníka Milana Bartoviča. Sersen sa predstaví v tretej obrannej dvojici s Ivanom Švarným. Pozíciu zraneného kapitána Miroslava Šatana v elitnom útoku zaujme skúsený Roman Kukumberg. Kapitánske "céčko" pripadlo Jánovi Lipianskemu.

Záčiatok duelu je naplánovaný na 16.00 h SEČ.

Zostava Slovana Bratislava na zápas v Jaroslavli

Konrád (Janus) - Ľ. Višňovský, Štajnoch, Sigalet, Sekera, Švarný, Sersen - L. Hudáček, Bližňák, Kukumberg - Vondrka, Lipiansky, Michel Miklík - Ölvecký, A. Šťastný, M. Daňo - Bartovič, Kytnár, M. Bakoš - T. Mikúš, A. Kudrna

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»V Jaroslavli bude chytať za Slovan Konrád