V Bratislave vystavia trofej pre víťaza Ligy majstrov

Trofej pre víťaza Ligy majstrov.
Trofej pre víťaza Ligy majstrov. (Autor: TASR/AP)
SITA|4. apr 2018 o 17:20

Počas oboch dní vystavenia ikonickej trofeje vystúpi niekoľko futbalových osobností.

BRATISLAVA. Slovenskí futbaloví fanúšikovia budú mať príležitosť vidieť trofej pre víťaza Ligy majstrov. "Ušatá trofej" bude v dňoch 19. až 20. apríla vystavená v nákupnom centre Aupark v Bratislave.

Počas oboch dní vystavenia ikonickej trofeje vystúpi niekoľko futbalových osobností na čele s Vladimírom Šmicerom či Ľubošom Micheľom.

"Sme radi, že môžeme slovenským futbalovým fanúšikom priniesť netradičný zážitok. Vidieť na vlastné oči trofej, ktorá je dlhodobo symbolom úspechu, slávy a špičkového futbalu, sa pošťastí naozaj iba výnimočne,“ uviedol Josef Neumann, generálny riaditeľ spoločnosti PepsiCo SR, ktorá spoločne s Lay's zastrešuje vystavenie trofeje.

Prestížnu futbalovú trofej budú môcť v nákupnom centre Aupark v Bratislave ľudia vidieť a spoločne sa s ňou vyfotografovať už vo štvrtok 19. apríla od 10:00 hod.

V rámci slávnostného predstavenia pohára o 17:00 hod. zaznie naživo hymna Ligy majstrov so speváckym sprievodom, po ktorej moderátor Slavomír Jurko uvíta na pódiu známe futbalové tváre - Vladimíra Šmicera a Ľuboša Micheľa.

Zatiaľ čo Vladimír Šmicer v roku 2005 v službách Liverpoolu FC trofej získal, Ľuboš Micheľ rozhodoval niekoľko zápasov Ligy majstrov vrátane finále v roku 2008.

Ľuboš Micheľ (vpravo) rozhodoval finále Ligy majstrov v roku 2008.
Ľuboš Micheľ (vpravo) rozhodoval finále Ligy majstrov v roku 2008. (Autor: TASR/AP)

V piatok 20. apríla bude trofej v Auparku opäť vystavená, a to od 10:00 hod. V rámci sprievodného programu vystúpi poobede populárny športový komentátor a novinár Marcel Merčiak.

Neskôr sa na pódium postaví bývalý slovenský futbalista Ľubomír Moravčík, ktorý bol v rokoch 1992 a 2001 vyhlásený za najlepšieho česko-slovenského, respektíve slovenského futbalistu a Róbert Jež, ktorý v roku 2010 postúpil s MŠK Žilina do skupinovej fázy Ligy Majstrov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»V Bratislave vystavia trofej pre víťaza Ligy majstrov