US Open - Robredo viní Djokoviča z predstierania, Roddick tiež

SITA|3. sep 2008 o 12:02

NEW YORK 3. septembra (SITA) - Američan Andy Roddick potreboval v utorok na postup do štvrťfinále na US Open v New Yorku o 137 minút menej ako Srb Novak Djokovič. Posledný "predfedererovský" miestny šampión ...

NEW YORK 3. septembra (SITA) - Američan Andy Roddick potreboval v utorok na postup do štvrťfinále na US Open v New Yorku o 137 minút menej ako Srb Novak Djokovič. Posledný "predfedererovský" miestny šampión (2003) "vyprášil" Čiľana Fernanda Gonzáleza za 87 minút 6:2, 6:4, 6:1. Hrdina januárových Australian Open potreboval 224 minút na zdolanie Španiela Tommyho Robreda 4:6, 6:2, 6:3, 5:7, 6:3. Sťažoval sa pri tom na problémy so žalúdkom, bokom, členkom i dýchaním.

"Mal by som sa pred tým naším súbojom cítiť dobre. Súper totiž má približne 16 rôznych ťažkostí," ironicky skonštatoval od soboty 26-ročný Roddick, ponúkol Djokovičovi aj diagnózy ako vtáčia chrípka, otrava antraxom a SARS a dodal: "Buď je len taký rýchly v privolávaní lekára, alebo ide o jedného z najstatočnejších chlapíkov všetkých čias. Odpoveď ponechám na vás."

Od súcitu mal ďaleko aj Robredo. Vyslovil podozrenie, že súper len zveličuje v snahe dosiahnuť viac času na pozbieranie síl: "Aj ja mám bolesti. Behal som tam ako blázon a moje nohy boli v ohni, ale nesťažoval som sa. Myslím si, že ak nie ste fit, nemáte hrať. Či Djokovičovi verím? Nie."


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»US Open - Robredo viní Djokoviča z predstierania, Roddick tiež