UFC bolo blízko k odvete Conor vs Khabib

Prezident Dana White bol poriadne nabrúsený.

S obnovou turnajov UFC po prerušení, ktoré zapríčinil COVID, sa očakávalo, kedy organizácia oznámi aj návrat úspešnej série The Ultimate FIghter. Prezident UFC Dana White prezradil, že so začiatkom novej série rátali ku koncu tohoto roka. Čo je ale oveľa dôleźitejšie sú mená hlavných trénerov, ktoré mali v TUF 29 účinkovať. Neboli nimi totiž nikto iní ako Khabib Nurmagomedov a Conor McGregor.

UFC sa ale z takéhoto úlovku tešilo len krátko. Nurmagomedov pred finálnou hohodou z účinkovania v šou odstúpil, pričom dôvodom mali byť súkromné správy medzi McGregorom a Whitom, ktoré Conor zverejnil na sociálnej sieti bez súhlasu prezidenta UFC.

"Bol ochotný do toho ísť, až kým Conor neurobil všetky tie blbosti," prezradil White pre Barstool Sports. "Skoro som to mal. Cítil som, že mám dobrú pozíciu a mohol by som to dokázať. Spravili by sme The Ultimate Fighter 29 a potom by nasledovala odveta. Ale viete, Conor to všetko pokašľal. Áno, Khabib povedal, s*ať na neho."

Spomínaná komunikácia pritom neobsahovala podrobnosti o chystanej novej sérii, ale o Conorovej budúcnosti v UFC. McGregor v nej hovorí o zápase s Diego Sanchezom, ale aj o turnaji, ktoré chcel Conor ušité priamo pre seba. Dana White zverejnenie súkromnej komunikácie popísal ako podraz a porušenie nepísaného pravidla gentlemanov. Zrejme rovnako to vzal aj Nurmagomedov, ktorý z projektu vycúval a odveta s McGregorom je teda zasa v nedohľadne.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»UFC bolo blízko k odvete Conor vs Khabib