UFC: Blachowicz „vypol" Andersona a ukázal na Jonesa

Adrián Mečiar|17. feb 2020 o 01:00

Bývalý šampión KSW sa priblížil k súboju o opasok UFC.

Bývalý šampión KSW sa priblížil k súboju o opasok UFC.

Poľský matador ani v 36 rokoch nestráca nádej na zisk najprestížnejšieho svetového opasku.

Janovi Blachowiczovi sa opäť podarilo priblížiť k opasku poloťažkej váhy. Blachowicz v hlavnom zápase turnaja v Novom Mexiku ukončil Coreyho Andersona, a to len po troch minútach duelu.

Sedem výhier v posledných ôsmich zápasoch. Po pražskej prehre s Thiagom Santosom sa už-už zdalo, že Blachowicz premrhal šancu na veľký titulový zápas. Avšak po tejto porážke prišli víťazstvá nad Rockholdom, Jacarém a teraz aj Andersonom.

Blachowicz sa tak ocitá v pozícii, v ktorej má ozajstnú šancu na stret so šampiónom Jonom Jonesom. „Povedz mi miesto a čas, čoskoro sa uvidíme," adresoval Blachowicz výzvu Jonesovi.

Jones bol prítomný na tomto podujatí a tým pádom reagoval na Blachowiczovu výzvu. „Viem si predstaviť, že UFC bude chcieť vidieť duel medzi mnou a Blachowiczom. Po tom, čo teraz predviedol, je to určite celkom reálne. Navyše ma teší, že Corey Anderson bol potrestaný za všetky hlúposti, ktoré v poslednom čase narozprával," povedal Jones.

Pokiaľ Jona Jonesa nečaká okamžitá odveta s Dominickom Reyesom, príležitosť vyzvať ho môže dostať práve poľský zápasník.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»UFC: Blachowicz „vypol" Andersona a ukázal na Jonesa