Tvrdé slovné výmeny hviezd FABRIQ 3. Šašek Pikulášek, si len potrava, hovorí Koky

Václav Mikulášek.
Václav Mikulášek. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|31. aug 2023 o 20:54

Ani jeden toho druhého v predzápasových vyjadreniach nešetril.

TRNAVA. Medzi hlavnými aktérmi sobotného turnaja Fabriq MMA 3 to poriadne iskrí. O tom, že si Václav Mikulášek a Róbert Koky vo vzájomnom zápase nič nedarujú svedčí okrem ich štýlu boja i najnovšia ich slovná výmena.

Celá situácia začala potom, ako na sociálnych sieťach zverejnil Slovák príbeh o jeho minulosti a zadržaní sa pašovanie drog, na ktorú takmer okamžite zareagoval Mikulášek.

Veterán Oktagonu podpichol Kokyho, ktorý po jeho komentári neostal ticho a zareagoval.

Mikulášek Kokymu v odkaze na Instagrame odkázal, že nabudúce nemusí chodiť ďaleko za pašovaním drog, stačí prísť do Ostravy a uvidí.

Aby toho nebolo málo český bojovník, ktorý v minulosti zápasil i s legendárnym Karlosom Vémolom, povedal, že to bude on, kto naučí Kokyho slušnému správaniu.

„Čau, Koky. Počul som tvoj srdcervúci príbeh o tom, ako si bol na dovolenke. Nabudúce nemusíš chodiť tak ďaleko. Stačí prísť do Ostravy.

Každopádne, ohľadom toho tvojho odkazu, že zomriem a som zmrd. V tvojom veku nie je vôbec pekné dovoľovať si na staršieho. Mňa starí vždy naučili byť pokorným, teraz to naučím ja teba. Vidíme sa v sobotu, láska,“ povedal v dokrútke Mikulášek.

Organizácia Fabriq MMA na svojich sociálnych sieťach následne uverejnila i reakciu Slováka Kokyho. Ten sa k Mikuláškovi vyjadril tvrdo a stručne.

„Šašek Pikulášek, zožeriem ťa ako kus mäsa. Si len potrava, ty nemohúci pán.“

Súboj Mikulášek vs. Koky bude 2. septembra hlavným zápasu turnaja FABRIQ 3 v mestskej športovej hale v Trnave.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tvrdé slovné výmeny hviezd FABRIQ 3. Šašek Pikulášek, si len potrava, hovorí Koky