Túži po odvete s dlhoročným rivalom. Šampión O´Malley sa vyjadril k ďalšiemu zápasu

Sean O´Malley.
Sean O´Malley. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|26. sep 2023 o 12:34

Šampión sa vyjadril jasne.

LAS VEGAS. V polovici augusta zvíťazil nad dlhoročným šampiónom váhe, teraz je on ten, kto by sa mal vyjadrovať k svojím vyzývateľom o opasok.

Jeden z najznámejších bojovníkov na súpiske UFC Sean O´Malley si po knokaute Aljamaina Sterlinga užíva zaslúžené voľno, no rad záujemcov o súboj s ním je väčší než by mohlo na prvý pohľad vyzerať.

V rozhovore pre kanál TheSchmo čerstvý kráľ divízie do 61 kilogramov vyjadril túžbu vrátiť sa k dávnemu rivalovi. Ide o Ekvádorčana Marlona Veru, bojovníka, s ktorým sa už O´Malley už v minulosti stretol.

V auguste 2020 si Vera pripísal jednu z najväčších výhier kariéry, O´Malleyho porazil v prvom kole na TKO.

O´Malley by sa podľa vlastných slov najbližšie rád stretol s Verom.

Zatiaľ čo od vzájomného súboja Američan v klietke už neprehral a vystúpil až na samotný vrchol divízie, Vera zatiaľ na titulovú šancu čaká.

Naposledy zvíťazil nad Brazílčanom Pedrom Munhozom na úplne rovnakom turnaji, na ktorom získal O´Malley titul.

„Spomínam si na to, keď sme spolu zápasili prvýkrát. Každý sa ma vtedy pýtal, či a kedy bude odveta. Odvetil som, že súboj bude vtedy, keď sa to má stať. A myslím, že práve teraz je ten správny čas. Musí sa to udiať, toto je ten duel.

Chcel by som ale povedať, že budem zápasiť s každým, koho predo mňa postavia. Neviem prečo si všetci myslia, že mám z Meraba (Dvališviliho) strach. Som presvedčený, že Aljo je lepším bojovníkom, a ten práve schytal odo mňa knokaut.

Ľudia si myslia, že si súperov vyberám, ale ja bojujem s kýmkoľvek, koho postavia proti mne. Samozrejme mne najviac dáva zmysel Chito (Marlon Vera), ktorý porazil nedávno Pedra Munhoza,“ povedal dvadsaťosemročný bojovník MMA.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Túži po odvete s dlhoročným rivalom. Šampión O´Malley sa vyjadril k ďalšiemu zápasu