Tretina fanúšikov Realu si praje vidieť Cristiana Ronalda na lavičke

Cristianovi Ronaldovi sa v poslednom období príliš nedarí.
Cristianovi Ronaldovi sa v poslednom období príliš nedarí. (Autor: SITA/AP)
SITA|9. mar 2015 o 16:14

Priaznivci Realu hlasovali, aby tréner Carlo Ancelotti upustil od tradičného ofenzívneho trojzáprahu a prešiel na formáciu 4-4-2.

MADRID. V ankete zverejnenej v španielskom denníku AS sa 32,2 % fanúšikov futbalového klubu Real Madrid vyjadrilo, že hviezdny Cristiano Ronaldo by sa mal posadiť na lavičku náhradníkov.

Ešte horšie skončil Gareth Bale - toho by v základnej zostave tímu najradšej nevidelo 46,1 % opýtaných. Tretie miesto obsadil Karim Benzema s 21,7 %.

Talianskeho trénera Carla Ancelottiho 92,1 % hlasujúcich vyzvalo, aby upustil od tradičného ofenzívneho trojzáprahu Bale - Benzema - Cristiano Ronaldo a prešiel na formáciu 4-4-2.

Na konci minulého roka mal Ronaldo vynikajúcu formu. Teraz sa mu darí menej.

Priaznivci Realu Madrid takýmto spôsobom hľadajú vinníkov slabšej formy v ostatnom období. Ich obľúbenci zvíťazili len v dvoch z posledných piatich stretnutí v najvyššej španielskej súťaži.

V sobotňajšom zápase 26. kola Primera División podľahli baskickému mužstvu Athletic Bilbao na jeho pôde 0:1. A prišli o vedúce postavenie v tabuľke La Ligy na úkor katalánskeho rivala FC Barcelona.

Cristiano Ronaldo v ostatných šiestich ligových vystúpeniach strelil dva góly.

Správa pochádza zo serveru eurosport.yahoo.com.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Tretina fanúšikov Realu si praje vidieť Cristiana Ronalda na lavičke