Tréner Kozák chce s Weissom hovoriť o incidente

Tréner futbalovej reprezentácie Ján Kozák.
Tréner futbalovej reprezentácie Ján Kozák. (Autor: TASR)
SITA|9. jan 2015 o 11:35

Je mi ľúto, že jeden z reprezentantov je spájaný s touto kauzou, uviedol šéf futbalového zväzu Ján Kováčik.

BRATISLAVA. Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák sa chce porozprávať s Vladimírom Weissom o incidente v bratislavskom zariadení rýchleho občerstvenia, pri ktorom spevákovi Pavlovi Remiášovi museli po hodení stoličkou do hlavy zašiť tržnú ranu na čele. V tom čase bol v podniku KusKus aj 25-ročný futbalista.

"Doposiaľ sa každý deň prezentovalo o incidente niečo iné. Preto mi bolo ťažké zaujať stanovisko. Prečítal som si Vladovo vyjadrenie a pozrel som si aj zábery. Podľa nich je zrejmé, že sa do bitky nezapojil a nikoho nenapadol. Ak by sa tak stalo, hneď by som mu volal a žiadal vysvetlenie. Momentálne počas dovolenky to nepovažujem za nutné. Samozrejme, keď sa stretneme, určite sa s ním na túto tému porozprávam," uviedol Kozák pre denník Plus jeden deň.

"Je mi ľúto, že jeden z reprezentantov je spájaný s touto kauzou, ktorá zatieňuje to, čo sa národnému tímu podarilo v kvalifikácii. Urobíme v komunikácii s reprezentantmi všetko pre to, aby sme podobným problémom v budúcnosti predišli," uviedol pre Plus jeden deň prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik. Zároveň naznačil, že je v kompetencii trénera Kozáka, ako bude v tejto veci postupovať.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Tréner Kozák chce s Weissom hovoriť o incidente