Tréner Jovanovič pred odvetou so Slovanom: "Rozhodnú malé detaily"

(Autor: TASR)
TASR|2. aug 2011 o 19:58

Podľa trénera Ivana Jovanoviča rozhodnú v stredajšom odvetnom zápase 3. predkola Ligy majstrov medzi Slovanom Bratislava a APOEL-om Nikózia drobné detaily.

Futbalisti cyperského majstra si utorok podvečer zatrénovali v dejisku zápasu.

BRATISLAVA. Srbský kouč s gréckym pasom to uviedol na predzápasovej tlačovej konferencii na bratislavských Pasienkoch.

Futbalisti cyperského majstra si utorok podvečer zatrénovali v dejisku zápasu. Tréner hostí však informácie o taktike a zostave príliš nerozdával.

"Oba tímy sú kvalitné. Som si istý, že obe mužstvá sa budú chcieť presadiť svojim štýlom a postúpiť. Ak chceme uspieť a ísť ďalej, musíme hrať v odvete lepšie. Už mám v zostave jasno, zmeny si však nechám pre seba," povedal Ivanovič.

"Belasí" v prvom stretnutí sa spoliehali na brejky, ktoré im však nevychádzali pre nedostatočnú podporu ofenzívy. APOEL mal loptu častejšie na kopačkách, ale dôležitý gól na domácej pôde nezaznamenal.

"Slovan sa u nás snažil v prvom rade neinkasovať a to sa mu aj podarilo. Ako bude hrať súper v odvete to neviem, ale my chceme hrať vždy tak, aby sme kontrolovali priebeh duelu," reagoval tréner hostí, ktorý stredajší súboj v hlavnom mesta Slovenska ešte nepovažuje za zápas roka.

"Samozrejme, stretnutie v tejto fáze súťaže je dôležité pre obe mužstvá, Myslím si však, že až tím, ktorý z tejto dvojice postúpi do play off Ligy majstrov, čaká zápas roka. Tlak pred odvetou je na obe mužstvá rovnaký, lebo chcú uspieť."

Zo strany AOPEL-u sa očakáva, že v základnej zostave dostanú tentoraz priestor aj Brazílčania Ailton a Marcinho. Tréner Slovana toľko prekvapení na lavičke nemá. "V zápase tejto úrovne a v takejto fáze Ligy majstrov už tréneri neponechávajú nič na náhodu.

Snažia sa dôkladne pripraviť hráčov, aby plnili taktické pokyny a zámery na ihrisku. Z toho vyplýva, že na takejto vysokej úrovni rozhodujú malé detaily. Ak chceme ísť ďalej, nesmieme spraviť viac chýb ako náš súper," skonštatoval Ivanovič.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Tréner Jovanovič pred odvetou so Slovanom: "Rozhodnú malé detaily"