Tréner ho požiadal, aby ukázal, za čo stojí. Mladý Slovák to urobil a žiaril

(Autor: Twitter)
SITA|23. jan 2017 o 19:32

Ľubomír Tupta dvoma gólmi rozhodol o víťazstve juniorského tímu Hellasu Verona nad Bresciou 2:0.

VERONA. Mládežnícky futbalový reprezentant Slovenska Ľubomír Tupta bol jediným strelcom a hrdinom víkendového zápasu juniorského tímu talianskeho Hellasu Verona proti Brescii (2:0) v tamojšej mládežníckej súťaži Primavere.

Osemnásťročný útočník skóroval v 12. a 70. minúte, odohral celé stretnutie. Iný slovenský zakončovateľ v drese Hellasu Šimon Štefanec hral do 86. minúty.

"Počas celého zápasu sme dominovali, súper nemal ani jednu veľkú šancu. Keby sme premenili všetky naše príležitosti, mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom," citoval web zastupiteľskej agentúry CSM-agency Tuptu.

"Sme radi, že sme po dlhšom čase získali tri body," dodal talentovaný futbalista, ktorý v závere uplynulého kalendárneho roka chýbal mužstvu pre zranenie.

"Mal som natiahnuté väzy v členku. Už je to dobré, ale stále sa necítim na sto percent ako predtým," vysvetlil Ľubomír Tupta.

Ľubomír Tupta (vpravo) je aj mládežníckym slovenským reprezentantom.
Ľubomír Tupta (vpravo) je aj mládežníckym slovenským reprezentantom. (Autor: TASR)

"Tuptu som požiadal, aby bol sám sebou. Je to útočník s veľkým potenciálom. Požiadal som ho, aby mi ukázal, za čo naozaj stojí, a on to urobil," skonštatoval pre klubový web tréner juniorky veronského klubu Massimo Pavanel.

Hellas figuruje na prvej priečke tabuľkového poradia Primavery.

Okrem osemnásťročných Tuptu a Štefanca je v juniorke Hellasu Verona už iba jeden zahraničný hráč - rumunský útočník Jurj Sergiu Petrica.

V súvislosti s Tuptom sa už dlhší čas hovorí o interese Interu Miláno.

Ľubomír Tupta je veľkým talentom slovenského futbalu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Tréner ho požiadal, aby ukázal, za čo stojí. Mladý Slovák to urobil a žiaril