Torres v januári ukáže svoju hodnotu, tvrdí Benitez

TASR|16. dec 2011 o 11:26

Tréner Chelsea Andre Villas-Boas poprel fámy o tom, že by chcel klub Torresa predať.

LONDÝN. Španielsky futbalista Fernando Torres vo farbách anglického klubu Chelsea Londýn ukáže v januári svoju hodnotu. Myslí si to jeho bývalý tréner Rafael Benitez.

Práve Benitez priviedol Torresa z Atletica Madrid do Liverpoolu, kde sa vypracoval na jedného z najlepších svetových útočníkov. Dvadsaťsedemročný zakončovateľ v januári zamieril za 50 miliónov libier do tímu účastníka Premier League, kde však dostávajú prednosť Didier Drogba a Daniel Sturridge.

Benitez ale vyslovil presvedčenie, že keď príde Torresova šanca, bude pripravený.

"Teraz nastane zaujímavá situácia. Drogba, ktorý dostáva šancu a hrá dobre, odíde reprezentovať na Africký pohár národov. Príležitosť tak dostane Fernando a ukáže ľudom, že je stále taký dobrý ako ho poznáme. On je rozumný a vie, že si musí na svoju šancu počkať. Cítim a mám také informácie, že na tréningoch mu to ide a bude teda pripravený," uviedol Benitez v rozhovore pre BBC.

Ešte vo štvrtok tréner "The Blues" Andre Villas-Boas poprel fámy o tom, že Torres by sa v januári mohol stať predajným artiklom.

"Nie je to pravda, nepredáme ho za žiadnu cenu. Sme si úplne istí, že keď nastúpi, odovzdá svoju kvalitu a talent," uviedol kouč Chelsea na adresu hráča, ktorý od svojho príchodu nastrieľal v rámci všetkých súťaží len päť gólov.

Informovala agentúra dpa.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Torres v januári ukáže svoju hodnotu, tvrdí Benitez