Toni chce motivovať Werder, pozýva ho na dovolenku

SITA|20. máj 2009 o 21:14

Kanonier nemeckého futbalového veľkoklubu Bayern Mníchov Luca Toni hráčom Werderu Brémy verejne prisľúbil dovolenku v Taliansku v prípade, ak v sobotu v ligovom meraní síl ...

BERLÍN. Kanonier nemeckého futbalového veľkoklubu Bayern Mníchov Luca Toni hráčom Werderu Brémy verejne prisľúbil dovolenku v Taliansku v prípade, ak v sobotu v ligovom meraní síl zdolajú VfL Wolfsburg.

Najväčšiu šancu na triumf v I. bundeslige 2008/09 má práve Wolfsburg, ktorého dres si oblieka aj slovenský reprezentačný obranca Peter Pekarík. Mužstvo zo štadióna Volkswagen-Arena má totiž pred záverečným 34. kolom najvyššej nemeckej dlhodobej súťaže dvojbodový náskok pred dvojicou prenasledovateľov Bayern Mníchov - VfB Stuttgart a výrazne lepšie skóre, ktoré rozhoduje o konečnom poradí.

"Die Wölfe" doma privítajú finalistu Pohára UEFA 2008/09 Werder, zatiaľ čo spomenutá dvojica rivalov sa stretne v Allianz Arene vo vzájomnom súboji. Pri zakopnutí "zverencov Felixa Magatha a víťazstve nad Stuttgartom by sa z obhajoby lanského ligového primátu tešili hráči Bayernu a práve táto teoretická šanca povzbudila talianskeho reprezentanta k zaujímavému návrhu.

"Som pripravený ponúknuť hráčom Werderu letnú dovolenku v Taliansku, mohlo by to byť pre nich motiváciou," povedal Toni pre nemecký denník Tz.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Bundesliga»Toni chce motivovať Werder, pozýva ho na dovolenku