Tomáš Deák: Za moje zápasenie sa veľmi hanbím a určite nie som spokojný

Dávid Lukáč|8. mar 2020 o 01:00

Deák sa vyjadril k zápasu na IAF 2.

Tomáš Deák poskytol na sociálnych sieťach rozsiahle vyhlásenie k piatkovému zápasu proti Moktarovi Benkacimu na turnaji IAF 2, ktoré Vám prinášame v plnom znení.

„Tak, piatkový zápas som prehral na body. Môj prvotný dojem hneď po zápase bol, že som vyhral, tešil som sa z výhry, že to bude určite moje. Vnímal som to tak, že som dominoval a držal si cely čas stred klietky, vytváral zápas, bol aktívnejší a agresívnejší... a keď som si pozrel na druhý deň zápas, tak som to vnímal tak isto...zdvihnutie súperovej ruky ma dosť prekvapilo.. Takže sme okamžite po zápase podali protest, nech to ešte raz rozhodcovia prešetria.

Teraz mi neostáva nič iné, len čakať a veriť v to, že nakoniec uznajú ten zápas v môj prospech... to ale neznamená, že so svojim výkonom som bol spokojný, takže čo sa týka môjho výkonu... za moje zápasenie sa veľmi hanbím a určite nie som spokojný, nebolo to to, čo sa učím, čo som dennodenne trénoval na tréningu a robil na sparingoch. Som určite sklamaný zo svojho výkonu, ktorý mohol byť ešte o dosť lepší... ale aspoň vieme, na čom treba pracovať, chýb tam bolo veľa a musím sa z nich poučiť a zamakať na nich...


Každopádne, ak to rozhodcovia prešetria a rozhodnú v môj neprospech, tak to určite prijmem ako športovec, ale aj ako chlap, pretože na to tam sú, aby rozhodli fér a spravodlivo a ja to budem plne akceptovať... a neostane mi nič iné, len sa s tým zmieriť a určite ma to nezastaví, naopak budem makať ešte viac a ešte tvrdšie, aby som v ďalšom zápase predviedol ešte lepší výkon...to najdôležitejšie je poďakovanie môjmu tímu OFA, trénerom a sparingpartnerom, chalani, bez ktorých by to nešlo sa pripraviť, s ktorými nonstop makáme na svojich snoch a pomáhame si, aby sme sa každým dňom priblížili bližšie k svojim cieľom.

A chcem sa aj poďakovať mojim fanúšikom, že aj napriek tomuto výsledku mi prejavujete veľkú podporu a posielate veľa pozitívnych správ...a ďakujem aj organizácii za možnosť u nich bojovať, a za to, že mi dali dobrého a naozaj kvalitného súpera.“

Foto: Tomáš Deák, FB

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tomáš Deák: Za moje zápasenie sa veľmi hanbím a určite nie som spokojný