Tomáš Bolo a Michal Kotalík si to rozdali na sociálnych sieťach

Vladimír Bilohuščin|29. sep 2017 o 02:00

Po druhom zápase sa na sociálnych sieťach začalo iskriť, keď si obaja aktéri poslali odkaz.

Druhá časť show Okatgon Výzva 2 priniesla naozaj kontroverzné situácie, keď sa do stretu dostala dvojica Bolo – Kotalík. Všetko to začalo nezvládnutím chudnutia do váhy na strane Kotalíka, čo sa síce Bolovi nepáčilo, nakoniec sa ale rozhodol bojovať. Pokračovalo to nekorektosťou Macháčka pri vážení a ukončil to duel so šťastným koncom pre českú stranu. Po odvysielaní druhej časti show, tak vo vzduchu ostalo veľa otáznikov, a tak sa Tomáš Bolo pod tlakom verejnosti k téme vývoja zápasu vyjadril.

Odpoveď zo strany Kotalíka na seba nenechala dlho čakať. Český reprezentant posúdil situáciu zo svojho uhlu pohľadu a prípadnú odvetu vylúčil, pričom chválil aj svojho trénera Petra Macháčka, ktorý mu nie veľmi šťastným spôsobom pomohol k zvládnutiu váhy.

 

Do hry zasiahol aj ´Pirát´ Krištofič, ktorý mal na Macháčkov čin trocha iný názor a patrične ho aj odcenil. Tentokrát jeho kritika nesmerovala priamo na trénerskú legendu, ale na jedného zo sponzorov, ktorý Macháčka zaradil do boja o ´kráľovský charakter´. 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tomáš Bolo a Michal Kotalík si to rozdali na sociálnych sieťach