Todd Bertuzzi v problémoch. Mal šoférovať opitý

Oh My Hockey|1. mar 2021 o 20:52

Ak hľadáte najnenávidenejšieho hokejistu histórie NHL, v úzkom kruhu adeptov sa určite objaví meno Todd Bertuzzi. Niekdajší hráč Islanders, Canucks, Panthers, Red Wings, Ducks a Flames sa ocitol v ďalších problémoch. Tentoraz, pochopiteľne, mimo ľad.

Ako hovoria správy zo zámoria, 46-ročný Kanaďan bol zadržaný pre podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholu. Podozrivé auto nahlásil istý muž. Správu priniesol portál TMZ Sports, pripojil aj túto exkluzívnu fotografiu:

Zdroj obrázku: TMZ Sports
Zdroj obrázku: TMZ Sports

Keď Bertuzziho donútili vystúpiť z auta, vyzeral byť pod vplyvom návykových látok. Odmietol dychovú skúšku, tak ho policajti podrobili ďalším. Podľa TMZ Bertuzzi po celý čas javil známky podguráženého stavu.

Incident sa odohral v sobotu v Michigane, okolo pol štvrtej ráno miestneho času. Bertuzzi bol prepustený v ten istý deň o 12:52. Polícia prípad zatiaľ nekomentuje, keďže stále nie je úplne vyšetrený. Bertuzzi je zatiaľ stále iba podozrivý, jazda pod vplyvom mu ešte nebola dokázaná.

Kto by nepoznal Bertuzziho históriu, ako o najnenávidenejšom hráčovi v NHL sa o ňom hovorí pre skrat v marci roku 2004. Vo vyostrenom zápase proti Coloradu Avalanche udrel zozadu do hlavy Stevea Moorea. Ten po zákroku bezvládne spadol. Bertuzzi mu špinavým zákrokom ukončil kariéru.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Todd Bertuzzi v problémoch. Mal šoférovať opitý