Tipsport prináša UFC 257!

Daniel Stankovič|23. jan 2021 o 01:00

Dnes nad ránom, prebehne januárový číslovaný turnaj UFC 257: McGregor vs. Poirier. Na programe sú zápasy s hviezdnymi menami ako McGregor, Poirier, Hooker, Chandler či uzbecký rodák žijúci v Českej republike, Makhmud Muradov.

Ak ako divák nechcete utrácať peniaze za prenos, máte jedinečnú možnosť zhliadnuť turnaj cez portál Tipsport úplne zadarmo. Jediné, čo treba spraviť je kliknúť na jednu z reklám Tipsport nad týmto textom alebo pod týmto textom. Automaticky budete presmerovaní na registráciu, po ktorej ak si môžete vychutnať turnaj a taktiež obdržíte bonus na tipovanie v hodnote 20 eur! Jedinou podmienkou je tipnúť si na hocijaký duel za symbolickú sumu. Celý turnaj UFC 257: McGregor vs. Poirier si môžete pozrieť už dnes v noci, zo soboty na nedeľu, na Tipsport TV!

Pred turnajmi Oktagonu ako aj UFC, by sme chceli pridávať niektoré hodnotné tipy na stávky, ktoré by mohli pomôcť v inšpirácii nejednému tipérovi.

 

Antonio Carlos Junior vs. Brad Tavares

Stávka: Zápas skončí na body

Kurz: 1,65

Prvé, čo by sme mohli povedať o oboch zápasníkoch je, že obaja patria medzi širšiu špičku strednej váhy. Obaja do súboja vstupujú po dvoch prehrách. Havajčan Tavares, je už takou stálicou UFC, ktorá však v momente stretu s TOP súperom, súboj prehrá. Na druhej strane „barikády“ stojí Brazílčan Carlos Junior, čo je veľmi šikovný grappler, trénujúci v American Top Teame. Čo sa týka stávky, najistejším riešením mi príde staviť si v celkom peknom kurze na to, že počas troch kôl nebude ukončený ani jeden z borcov.

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Tipsport prináša UFC 257!