Miškovec začne v Nitre, Budapešť privíta Nové Zámky

Hokejisti Miškovca na ilustračnej fotografii.
Hokejisti Miškovca na ilustračnej fotografii. (Autor: TASR /DUNA/MTI)
SITA|15. jún 2018 o 11:16

Víťaz súťaže bude známy najneskôr 20. apríla 2019.

BRATISLAVA. Kluby z Maďarska odohrajú svoje prvé stretnutia v najvyššej súťaži slovenskej hokejovej súťaži v piatok 14. septembra.

DVTK Jegesmedvék Miškovec nastúpi na ľade HK Nitra a pôjde o reprízu minulosezónnej edície finále Vyšehradského pohára, MAC Budapešť v domácom prostredí privíta HC Nové Zámky.

Šéf spoločnosti Pro-Hokej Richard Lintner o tom vo štvrtok informoval denník Šport. V prvom kole domácej extraligy majstrovská Banská Bystrica privíta Liptovský Mikuláš, vicemajster z Trenčína pred vlastnými fanúšikmi nastúpi proti Popradu, Žilina by mala hrať s Detvou a Košice so Zvolenom.

Už o tri dni skôr odštartuje Tipsport liga 2018/2019 súbojom Nových Zámkov proti HK Orange 20, teda tímu slovenskej reprezentácie do 20 rokov pod vedením Ernesta Bokroša.

Súboj úradujúcich šampiónov Slovenska a Maďarska je na programe už v 3. kole, v utorok 18. septembra v maďarskom hlavnom meste nastúpi proti MAC Budapešť účastník Ligy majstrov HC '05 iClinic Banská Bystrica.

Základná časť súťaže vyvrcholí po 55 kolách v utorok 26. februára 2019. Avizované kvalifikácia pred play off sa začne 1. marca, štvrťfinále vyraďovacej časti 9. marca, semifinále 24. marca a finálová séria 9. apríla.

Víťaz súťaže bude známy najneskôr 20. apríla 2019, o slovenskom majstrovi však môže byť rozhodnuté už po semifinále.

Informácie prinieslo piatkové vydanie denníka Šport.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Miškovec začne v Nitre, Budapešť privíta Nové Zámky