ONLINE: Anna Karolína Schmiedlová - Clara Tausonová dnes, 1. kolo US Open LIVE

Anna Karolína Schmiedlová na US Open 2023.
Anna Karolína Schmiedlová na US Open 2023. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|27. aug 2024 o 17:30

Sledujte ONLINE prenos zo zápasu 1. kola US Open 2024: Anna Karolína Schmiedlová - Clara Tausonová.

NEW YORK. Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová a dánska reprezentantka Clara Tausonová dnes hrajú zápas 1. kola na grandslamovom turnaji US Open

Schmiedlová sa pokúsi Tausonovej odplatiť prehru z minulotýždňového turnaja v Clevelande, na ktorom Slovenka podľahla Dánke v prvom kole.

Kde sledovať US Open v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Tenis sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: Anna Karolína Schmiedlová - Clara Tausonová (US Open 2024, 1. kolo, dnes, výsledok, utorok, LIVE)

US Open - ženy 1. kolo 2024
27.08.2024 o 21:30
Schmiedlová
0:0
(0:0, 0:0)
Plánovaný
Tausonová
Prenos
Vitajte pri sledovaní prvého kola ženskej dvojhry na poslednom grandslame sezóny 2024 US Open, v ktorom má slovenský tenis jediné zastúpenie v hlavnej súťaži vďaka Anne Karolíne Schmiedlovej, keďže Rebecca Šrámková, Viktória Hrunčáková aj Jozef Kovalík nezvládli kvalifikáciu. Schmiedlovú v úvodnom kole čaká dánska súperka Clara Tausonová, s ktorou sa stretla pred týždňom na prípravnom turnaji pred US Open v Clevelande a nakoniec prehrala v troch setoch, aj keď do zápasu vstúpila lepšie a získala úvodný set. Tausuonovej sa však podarilo zápas otočiť, ale už v ďalšom kole v osemfinále ju zastavila ruská tenistka Potapová, s ktorou prehrala hladko v dvoch setoch. Celkovo forma Tausunovej nie je príliš oslnivá, keďže predtým vypadla už v úvodnom zápase na turnaji v Toronte a nezvládla ani kvalifikáciu na turnaj v Cincinnati. Schmiedlová by tak dnes mohla mať celkom dobrú šancu oplatiť Tausonovej prehru spred týždňa a pokúsiť sa nadviazať na historický úspech a štvrté miesto z olympijského tenisového turnaja, keďže zatiaľ jej kariérnym maximom na US Open je len tretie kolo.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.
Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»ONLINE: Anna Karolína Schmiedlová - Clara Tausonová dnes, 1. kolo US Open LIVE