Sabalenková má po smrti Koľcova zlomené srdce, objasnila aj jej vzťah s hokejistom

Aryna Sabalenková.
Aryna Sabalenková. (Autor: TASR/AP)
SITA|21. mar 2024 o 10:27

„Prosím, rešpektujte v tejto ťažkej chvíli moje súkromie, rovnako ako súkromie jeho rodiny,“ povedala Bieloruska.

MIAMI. Bieloruská tenista Aryna Sabalenková označila smrť 42-ročného bývalého hokejistu Konstantina Koľcova za nepredstaviteľnú tragédiu.

Vo štvrtkovom vyhlásení zároveň uviedla, že s nebohým už netvorila pár. „Aj napriek tomu, že sme už neboli spolu, mám zlomené srdce.

Prosím, rešpektujte v tejto ťažkej chvíli moje súkromie, rovnako ako súkromie jeho rodiny,“ napísala dvadsaťpäťročná tenistka vo vyhlásení, ktoré poskytol médiám jej agent.

Koľcov zomrel v pondelok v Miami, kde má v piatok dvojnásobná grandslamová víťazka na programe svoj úvodný duel na tenisovom turnaji WTA.

Bieloruska dostala v prvom kole voľnú kartu, v 2.kole bude jej súperkou Paula Badosová zo Španielska, s ktorou má Sabalenková niekoľkoročný kamarátsky vzťah.

Hovorca turnaja v Miami povedal, že Sabalenková nebude počas celého priebehu turnaja poskytovať žiadne mediálne výstupy, vrátane tradičných pozápasových tlačových konferencií.

Americká polícia vyšetruje smrť Koľcova ako samovraždu. Bývalý bieloruský reprezentant bez cudzieho zavinenia vyskočil z balkóna budovy luxusného rezortu v Miami na americkej Floride.

Bývalý krídelník ukončil hráčsku kariéru v jeseni 2016, počas ostatných dvoch sezón pracoval ako asistent trénera v klube Salavat Julajev Ufa v ruskej KHL a bol tiež asistentom kouča v bieloruskej reprezentácii.

Ešte ako hráč absolvoval 144 duelov v zámorskej NHL za Pittsburgh Penguins. Väčšiu časť kariéry strávil v ruských kluboch, na reprezentačnej úrovni sa predstavil na ZOH aj na MS.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Sabalenková má po smrti Koľcova zlomené srdce, objasnila aj jej vzťah s hokejistom