Telenovela s názvom ´Hlavný zápas pre UFC 230´ vrcholí

Adrián Mečiar|26. sep 2018 o 02:00

Bude hlavným zápasom v New Yorku súboj Poirier-Diaz alebo duel o dočasný titul?

Do turnaja UFC 230, ktorý sa bude 3. novembra konať v legendárnej Madison Square Garden, zostáva menej ako 40 dní a my stále nepoznáme hlavný zápas pre tento galavečer. 

UFC chce mať pred každým PPV turnajom vyriešenú otázku hlavného zápasu ešte pred spustením predaja vstupeniek. Lístky na UFC 230 mali ísť do predaja už minulý týždeň, no organizácia posunula začiatok predaja o týždeň neskôr.

Očakávalo sa, že UFC oznámi hlavný zápas na tlačovej konferencii Khabiba s McGregorom. Tomu nahrávalo oznámenie Jonesovho trestu, keďže v súvislosti so zaobstaraním hlavného zápasu tohto podujatia sa už dlhšie hovorí práve o Jonesovi. Žiadne oficiálne oznámenie však neprišlo. Dana White dokonca po tlačovej konferencii povedal, že Jones určite nebude zápasiť na turnaji UFC 230, ale Dana už toho narozprával veľa.

Cez víkend potom newyorská karta prišla o ďalší možný hlavný zápas, keď Tyron Woodley oznámil, že musí ísť na operáciu a v novembri rozhodne do zápasu nastúpiť nemôže. Ak nie je dostupný Woodley a White neklamal ohľadom Jonesa, aké možnosti zostávajú v hre? 

Situáciu sa pokúšajú vziať do vlastných rúk Nate Diaz a Dustin Poirier, ktorí by spolu mali bojovať v co-main evente tohto turnaja. Diaz a Poirier dnes na svojich sociálnych sieťach oznámili, že to oni budú mať na starosti hlavný zápas v MSG, keď zabojujú o inauguračný titul novej váhovej kategórie do 165 libier.

To však, aspoň zatiaľ, nie je pravda. UFC po týchto "oznámeniach" pre viaceré portály potvrdilo, že táto možnosť má k potvrdeniu ďaleko. Organizácia momentálne podľa zdrojov Ariela Helwaniho pracuje na inej alternatíve. Mal by to byť súboj o dočasný titul, no nevieme, v ktorej divízii. 

Ale vylúčiť úplne nemôžeme ani superfight medzi TJ Dillashawom a Henry Cejudom

UFC by túto telenovelu chcelo ukončiť pred spustením predaja lístkov, ktorý začína dnes o 16:00 SEČ. Je však možné, že to sa im nepodarí, a tak nám nezostáva nič iné, len čakať, ako sa napokon táto zápletka vyvinie.

Horúca aktualita (14:50): Ariel Helwani práve prezradil, že duel medzi Yoelom Romerom a Alexandrom Gustafssonom o dočasný titul poloťažkej váhy je momentálne najpravdepodobnejšou možnosťou pre hlavný zápas turnaja UFC 230!

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Telenovela s názvom ´Hlavný zápas pre UFC 230´ vrcholí