Teemu Selänne má zlomenú čeľusť

SITA|14. jan 2010 o 13:54

Fínsky hokejový útočník klubu zámorskej NHL Anaheim Ducks Teemu Selänne má neuveriteľnú smolu.

ANAHEIM. Len čo si doliečil zlomeninu ľavej ruky, pre ktorú vynechal mesiac, hneď v treťom zápase po návrate na ľad utrpel zlomeninu čeľuste.

Puk po strele spoluhráča Raya Whitneyho tečoval útočník Bostonu Miroslav Šatan a po následnom odraze od ľadu trafil do tváre 39-ročného fínskeho veterána.

Keďže odhadovaná doba liečenia je 4 až 8 týždňov, je možné, že Selänne, ktorý v 30 zápasoch zaznamenal 23 bodov (16+7), nestihne olympijský turnaj. Ten sa začína vo Vancouveri už 16. februára.

Gončar rokuje o novej zmluve

PITTSBURGH. Hokejový obranca Sergej Gončar začal rokovať o novom kontrakte so svojím klubom Pittsburgh Penguins. V utorok sa v Calgary stretol Gončarov agent J.P. Barry s generálnym manažérom "tučniakov" Rayom Sherom.

Tridsaťpäťročnému Rusovi sa po sezóne skončí 5-ročná zmluva a stane sa voľným hráčom. Rodák z Čeľabinska je dlhodobo najproduktívnejším zadákom Pittsburghu, s ktorým v uplynulej sezóne získal Stanleyho pohár, no často ho trápia zranenia. V tejto sezóne nastúpil na 31 stretnutí a pripísal si 7 gólov a 19 asistencií.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Teemu Selänne má zlomenú čeľusť