Sylvestr: Nečakal som, že sa ocitnem rovno na tribúne

Jakub Sylvestr je niekdajším najlepším strelcom II. bundesligy.
Jakub Sylvestr je niekdajším najlepším strelcom II. bundesligy. (Autor: TASR)
SITA|3. sep 2015 o 18:33

Futbal býva aj takýto. Mám v kádri kolegov, ktorí nehrávajú ešte dlhšie. V mojom prípade je to len mesiac, hovorí útočník nemeckého Norimbergu.

NORIMBERG. Slovenský útočník v službách nemeckého druholigového futbalového klubu 1. FC Norimberg Jakub Sylvestr zaregistroval prestupové šumy, ale po zavŕšení letného prestupového obdobia ich už vníma len ako akademickú tému.

"O Karlsruhe som čítal, o Mníchove 1860 počul. Čo však mám k tomu povedať? Mám tu zmluvu ešte na dva roky," citoval web Nord Bayern rodáka z Banskej Bystrice.

Bývalého hráča Slovana Bratislava, Petržalky, Dinama Záhreb a Erzgebirge Aue iritujú aj otázky, ako sa cíti v pozícii hráča bez aktuálnej dôvery od kouča Reného Weilera.

"Futbal býva aj takýto. Mám v kádri kolegov, ktorí nehrávajú ešte dlhšie. V mojom prípade je to len mesiac. Som však sklamaný. Ako niekdajší kráľ strelcov súťaže, ktorý v ostatnej sezóne bol najlepším kanonierom svojho mužstva, som nečakal, že sa ocitnem rovno na tribúne. Je to však ešte len 4-5 zápasov, svet sa nerúca," uviedol dvadsaťšesťročný útočník.

Aj takýto gól zaznamenal Jakub Sylvestr v drese Norimbergu.

Sylvestr v tejto sezóne II. bundesligy najprv absolvoval tucet minút pri debakli 3:6 od Freiburgu, potom tri razy presedel celý duel na lavičke, naposledy sa už nezmestil ani na striedačku.

"Ak by bolo rozhodnutie na mne, hrával by som. Za tri roky v Nemecku som dokázal, že to viem," dodal.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Nemecko»Sylvestr: Nečakal som, že sa ocitnem rovno na tribúne