Svatoš má problémy s hrudníkom

SITA|19. jan 2010 o 10:26

Slovenský hokejový útočník Marek Svatoš je opäť zranený. Košický odchovanec sa len v sobotu v zápase NHL proti New Jersey vrátil do zostavy Colorado Avalanche, v pondelok opäť zo zdravotných dôvodov absentoval v súboji s Edmontonom. Dôvodom je narazený hr

DENVER. udník.

"Proti Edmontonu nenastúpi. Viac budeme vedieť v utorok. Jeho prípadný návrat je otázkou pár dní," povedal pre Denver Post tréner Avalanche Joe Sacco.

„V tejto sezóne si na zranenia zvykám,“ s nemalou mierou sarkazmu komentoval pre SME Svatoš. „Po zákroku pri mantineli som sa napichol na vlastnú hokejku a narazil som si tak rebrá. Jednoducho smola. Dúfa však, že v priebehu dvoch zápasov sa vrátim do zostavy,ô dodal košický odchovanec.

Svatoš absentoval v dvanástich z predchádzajúcich trinástich súbojov pre problémy so slabinami. V tejto sezóne zatiaľ nedostáva na ľade toľko priestoru ako v minulosti. Pri absencii Milana Hejduka však mohol hrať viac, zatiaľ pre zdravotný stav o túto šancu prišiel. Colorado najbližší zápas odohrá v piatok proti Nashville.

Hossovi prišlo voľno vhod

CHICAGO. Po dvoch víkendových stretnutiach prišlo pondelkové voľno pre hokejistu Chicago Blackhawks Mariána Hossu veľmi vhod, keďže jeho tím čaká v utorok ďalší duel v Ottawe proti Senators.

Krídelník podľa denníka Chicago Tribune stále pociťuje ťažobu v pravom ramene, ktoré mu počas leta operovali a pre ktoré vynechal úvodných 22 stretnutí sezóny.

"Hrať dva zápasy za sebou je unavujúce. Musíte si byť istí tým, že robíte správne cvičenia, aby sa vám sily vrátili späť," povedal pre Chicago Tribune Hossa, ktorý v tejto sezóne v 26 dueloch strelil 12 gólov a na rovnaký počet prihrával.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Svatoš má problémy s hrudníkom