Susedia sa sťažujú na hluk z Tatarovho bytu

Tomáš Tatar.
Tomáš Tatar. (Autor: archív TASR)
SITA|29. mar 2014 o 17:17

Slovenskému útočníkovi v službách Detroitu hrozí vysťahovanie z apartmánu, v ktorom je podnájomníkom.

DETROIT. Tomášovi Tatarovi hrozí vysťahovanie z apartmánu, v ktorom je podnájomníkom ďalšieho hráča Detroitu Darrena Helma.

Susedia sa totiž sťažujú na hlučné aktivity v byte v neskorých nočných hodinách. Informuje o tom web denníka Detroit News.

V dome býva iba Tatar

Združenie obyvateľov Main Street Loft Condominium už podalo na súde sťažnosť proti Darrenovi Helmovi ako majiteľovi a Tomášovi Tatarovi ako podnájomníkovi.

Podľa dokumentácie sa v apartmáne porušujú pravidlá a predpisy platné v bytovom komplexe. V dome býva iba Tatar, Helm žije na inej adrese, ale je majiteľom bytu.

Žalujúca strana požaduje, aby hokejisti urobili nápravu alebo sa vysťahovali z bytu na treťom poschodí.

Hudba, krik a búchanie

Susedia sa od októbra 2013 opakovane sťažovali na nadmerný hluk, hlasnú hudbu, kričanie a búchanie do podlahy či steny, čo sa malo opakovať aj štyrikrát do týždňa a niekedy trvať i medzi polnocou a štvrtou hodinou rannou. Na zvýšenú hlučnosť upozornili aj políciu v Royal Oak.

Tatar podľa sťažnosti navyše svoje vozidlo parkuje dlhodobo na miestach, ktoré sú určené len na krátkodobé zastavenie návštev.

Obaja hokejisti už dostali od združenia 16. decembra a 7. januára upozornenia na prípadnú súdnu sťažnosť, ak nepríde k náprave. Tatar a ani Helm sa pre Detroit News k téme nevyjadrili.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Susedia sa sťažujú na hluk z Tatarovho bytu