Stocha chce získať na hosťovanie FC Watford

SITA|15. dec 2008 o 14:15

O slovenského mládežníckeho futbalového reprezentanta Miroslava Stocha, obliekajúceho dres FC Chelsea, prejavil záujem nový tréner Watfordu Brendan Rodgers.

LONDÝN. Devätnásťročný rodák z Nitry absolvoval premiéru v drese "The Blues" v londýnskom derby proti Arsenalu (1:2) v stretnutí 15. kola Premier League (30. novembra). Na ihrisko sa dostal v 81. min, keď vystriedal portugalského reprezentanta Deca. Kouč klubu z druhej najvyššej anglickej súťaže Watford by chcel získať Stocha a ďalšieho mladého hráča z Chelsea Scotta Sinclaira na hosťovanie.

Brazílsky tréner veľkoklubu zo Stamford Bridge Luiz Felipe Scolari už v minulosti viackrát zaradil slovenského ofenzívneho záložníka na lavičku náhradníkov v dueloch Premier League aj Ligy majstrov. Stále mu však chýba zápasová prax v prvom tíme londýnskeho klubu.

V súvislosti s klubom FC Watford je zaujímavé, že tento týždeň by tam mal absolvovať päťdňovú skúšku aj ďalší talentovaný slovenský futbalista a mládežnícky reprezentant - 17-ročný útočník MFK Košice Stanislav Cuprišin. Klub zo štadióna Vicarage Road, ktorý začiatkom novembra opustil populárny anglický spevák Elton John (vzdal sa funkcie doživotného prezidenta, pozn.), figuruje v tabuľke League Championship po 23. kole na 17. mieste s 26 bodmi (bilancia: 7 víťazstiev, 5 remíz, 11 prehier), na miesto znamenajúce zostup má momentálne už osembodový náskok. Futbalisti Watfordu zvíťazili v sobotu v domácom prostredí nad Coventry City 2:1.

Nachádzate sa tu:
Domov