Stoch zatiaľ márne čaká na druhý sezónny gól, proti Eskisehiru trafil žrď

TASR|21. nov 2011 o 12:27

Lídrom najvyššej tureckej futbalovej ligy je aj po 11 kolách tím slovenského reprezentanta Miroslava Stocha Fenerbahce Istanbul.

ISTANBUL. Mužstvo, v ktorom sa k slovu dostal po prestávke víkendového duelu proti Eskisehirsporu aj slovenský stredopoliar, vyhralo v sobotu 1:0 gólom kamerunksého útočníka Henriho Bienvenua.

Stoch sa dostal na ihrisko v 60. minúte, keď domáci viedli 1:0 a hostia už hrali bez vylúčeného Safeta Nadareviča. "Niekto by možno po takomto priebehu čakal, že budeme dávať jeden gól za druhým, ale keby sme náhodou inkasovali, boli by sme najväčší babráci," cituje "Miňove" slová jeho oficiálna stránka.

Dvadsaťdvaročný reprezentant mohol pridať gól v 72. minúte, jeho strela však skončila len na žrdi. "Alex ma našiel pred šestnástkou, kde proti mne vystupovali obrancovia, a tak som sa snažil čo najrýchlejšie vystreliť k tyči. Lopta mi sadla, ale trafila presne do pravej tyče," opísal smolný moment Stoch, ktorý dosiahol v tejto sezóne jediný súťažný gól ešte v prvý októbrový deň proti Istanbulu Büyüksehir Belediyesi.

Fenerbahce ako obhajca tureckého titulu sa po 11 odohratých stretnutiach nachádza na čele tureckej Süper Lig so ziskom 24 bodov, druhý Trabzonspor stráca 4, tretí Galatasaray Istanbul 5 bodov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Stoch zatiaľ márne čaká na druhý sezónny gól, proti Eskisehiru trafil žrď