Stoch si za stavu 2:0 myslel, že na trávnik už nepôjde

SITA|29. jan 2009 o 12:35

Slovenský futbalista Miroslav Stoch si v stredu pripísal na svoje konto tretí štart v drese A-tímu anglického veľkoklubu FC Chelsea.

LONDÝN. Kormidelník "The Blues" Luiz Felipe Scolari tentoraz poslal 19-ročného mládežníckeho reprezentanta SR na trávnik v súboji 23. kola Premier League 2008/09 proti Middlesbrough v 88. min za francúzskeho kanoniera Nicolasa Anelku. Odchovanec nitrianskeho futbalu Stoch prišiel na ihrisko už za stavu 2:0 z pohľadu favorita a počas jeho niekoľkominútového pôsobenia sa skóre nezmenilo.

"Keď bolo na ukazovateli 0:0, myslel som si, že by som sa mohol dostať na trávnik aj skôr. Ale po tom, ako sme dali prvý a neskôr aj druhý gól, som sa naopak domnieval, že tentoraz to nevyjde. Myslel som si, že tam pôjde obranca, aby sme udržali nulu," povedal pre agentúru SITA Miroslav Stoch.

Chelsea sa po víťazstve nad "Boro" a zisku troch bodov prepracovala na 2. priečku tabuľky pred FC Liverpool. Obaja rivali majú aktuálne na konte zhodne 48 bodov, Londýnčania však disponujú lepším skóre. "Liverpoolčania v poslednom čase dosť strácali body. My sme tieto ich zaváhania zatiaľ využili. Dúfam, že v nedeľu si z Anfield Road odnesieme všetky tri body," uviedol "Miňo" Stoch narážajúc na nedeľňajší šláger 24. kola Premier League 2008/09 FC Liverpool - FC Chelsea. Bolo by skvelé, ak by brazílsky lodivod Luis Felipe Scolari dal slovenskému ofenzívnemu stredopoliarovi po prvý raz šancu v základnej zostave úradujúceho anglického vicemajstra. "To by bolo, ale nemyslím si, že sa to stane," dodal Miroslav Stoch.

Nachádzate sa tu:
Domov